VONALKÓD GENERÁLÁS ÉS NYOMTATÁS
KódMester

A KódMester vonalkód generáló és nyomtató program segítségével könnyedén hozhat létre vonalkód sorozatokat, majd a generált vonalkódokat bármilyen MS-Windows kompatibilis tintasugaras vagy laser nyomtató segítségével nyomtathatja.
A programnak jelenleg két verziója létezik. KódMester PRO és KódMester PRO LITE. A PRO verziókban a címke egy egyszerű tervezőfelület segítségével tervezhető meg. Lehetoség van képek, vonalak beszúrására, szövegek elforgatására és adatforrásként MS-Excel táblázat használatára is.

KódMester PRO Vonalkód generáló, címke tervező és nyomtató program MS-Windows XP/7/8.x/10 operációs rendszerre.
A BIGiSoft KódMester PRO programmal egyszerűen tervezhet egyedi vonalkód címkéket, egyszerre három különböző vonalkód sorozatot generálhat a beépített generátor funkció segítségével.  Könnyen kapcsolódhat ADO ill. ODBC segítségével nagyobb adatbázisokhoz is.
A programban a leggyakrabban használt vonalkód-típusokat használhatja (Ean8, Ean13, Ean128, Code39, Code128, UPC stb.)
Letöltés.

KódMester PRO LITE Vonalkód generáló, címke tervező és nyomtató program MS-Windows XP/7/8.x/10 operációs rendszerre.
A BIGiSoft által fejlesztett KódMester PRO segítségével egyszerűen tervezhet egyedi vonalkód címkéket és könnyen kapcsolódhat MS-Excel adatforrásokhoz. A programban a leggyakrabban használt vonalkód-típusokat használhatja (Ean8, Ean13, Ean128, Code39, Code128, UPC stb.)
Letöltés.